6 Ocak 2009 Salı

ANADAN DOĞMA!

Ve nihayet Pandora'nın Kutusu açıldı. -ya da Pandora'nın Külodu indi mi demek lazım acaba? :)-

Gay aleminin en ünlü gece klüplerinden birinde nihayet "don" da çıktı. Bunu da gördük. Bu kadar şaşırıyorum -hiç görmemiş gibi evet- çünkü halkım da aynen bu kadar hatta çok daha fazla şaşırdı. Hayatlarında ilk kez penis görmüş gibi mel mel baktılar. Sanki sabah akşam muhabbetini yapan, adını geçiren kendileri değilmiş gibi...

Bu cesareti gösteren de yurtdışı menşeili bir genç delikanlımız tabi ki. (Bizde öyle "adam" olmaz! :P) Bizimkiler ancak donla çıkarlar, belki biraz sıyırırlar. (Gerçi bu yazı için foto hırsızlığı yaparken "erkek striptiz" yazınca Alanya'ya ait bir magazin sitesinde haline acınası 2 delikanlı çıktı, cidden üzüldüm. Olmaz olsun böylesi. Türk gençleri striptiz yapmasın dedim içimden ya neyse)

Striptizci çocuk, bardaki kızlara poposuna şaplak attırttı, müşterilerin (kız olanların) parmaklarını emdi, kafalarını kalçasına bastırdı, yerde dört ayak üzerinde durdu, çırılçıplak şınav çekti derken baya bir animasyon (!) yaptı.

Bütün bunları izlemek, hele de bir bar dolusu insanla izlemek ise haddinden fazla mı oldu acaba? Bir suçluluk duygusu, hafif bir mide bulanması mı yarattı, biraz avam mı geldi nedir, bir daha izlemek için bu kadar hevesli olacağımı sanmıyorum. Kimilerinde "boyut" da hayal kırıklığı yaratmış ve bir daha aynı manzarayı görmek istemiyor da olabilir tabi :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder